O společnosti

Vízia spolupráca

Pokiaľ chcete pizzu predávať aj vo Vašom podniku, nečaká vás žiadna investícia, všetko dostanete od nás – prídeme, predvedieme, zaškolíme, vybavíme. Prínosom pre Váš podnik je prakticky nulová investícia – stačí iba jedno mraziace zariadenia. Zvýši sa počet Vašich zákazníkov, tržieb a ziskov. Podporíme Vaše podnikanie bezplatnú reklamou Vášho podniku na našich webových stránkach a dodaním propagačných materiálov zdarma.

Šokové mrazenie

Naše produkty prechádza šokovým mrazením. Prečo sme zvolili tento spôsob a aké sú jeho výhody? Tieto otázky počúvame často a preto sme pripravili podrobnejšie vysvetlenie:

Výhody šokového zmrazovania:

  • Vysoká kvalita potravín a zvýšenie trvanlivosti potravín
  • Hygienická nezávadnosť potravín
  • Predĺženie trvanlivosti potravín

Šokové chladenie (zmrazovanie) tzv. Šokery sa využívajú pre zvýšenie produktivity a hygieny. Pri šokovom chladení (zmrazovaní) dochádza k veľmi rýchlemu schladenie (zmrazeniu) potravín, pokrmov, polotovarov a pod. Najdôležitejšie je rýchlosť a schopnosť preniknúť celým produktom. Šokové schladenie (zmrazenie) umožňuje skladovať tepelne upravené aj neupravené potraviny v pôvodnom stave bez akéhokoľvek poškodenia a výsledkom je potravina čerstvá a chutná, rovnako ako pred zamrazením (schladením).

Cieľom schladzovania (zmrazovania) je čo najrýchlejšie prekonať kritické rozmedzie teplôt, kedy sa tvoria baktérie. Vďaka vysokému chladiacemu výkonu a intenzívnemu prúdeniu vzduchu špeciálnych ochladzovacích výparníkov zabraňuje tvorbe mikrokrištáľov vody a zachováva sa pôvodná štruktúra potraviny.