Prečo do toho ísť s nami?
Pravidelné dovozy sú samozrejmosťou
Zaisťujeme pravidelné dovozy k našim zákazníkom našimi mraziarenskými vozidlami.
Zaškolenie VIP kuchárom
Váš personál odborne zaškolí náš špecialista
Vlastná výroba s dôrazom na kvalitu
Dbáme na najvyššiu kvalitu výroby a dodávky surovín od našich partnerov
Široký sortiment na jednom mieste
Dávame Vám možnosť uspokojiť široké potreby Vašich zákazníkov
Zapožičanie prístrojov a servis
Zapožičiame všetko vybavenie k dopečení pizz.
Propagačné materiály
Zaistíme Vám kompletnú propagáciu Vášho podniku.
Sme s Vami v kontakte
Nás obchodný tým je Vám plne k dispozícií
Spokojný zákazník i prevádzkovateľ
Vďaka našim produktom budete spokojný Vy i Vaši zákazníci.
Máte záujem o produkty Giovanni vo vašom podniku?
Máte záujem o mrazenú Pizzu Giovanni vo svojom podniku? Pošlite nám dopyt a my Vás budeme čo najskôr kontaktovať.
PONUKA ROZŠÍRENÁ O NAŠE PRODUKTY
Často kladené otázky
Čo ma to bude stáť?
Skoro nič. Stačí len jedno mraziarenské zariadenie, pri väčších odberoch Vám ho zapožičiame. Ostatné veci sú zadarmo : pizza pec, taniere, lopárik, lopata na pizzu, radielko na pizzu, reklamný materiál atď.
Čo pre to musím urobiť?
Stačí vyplniť dopytový formulár a ostatné nechať na nás. Zavoláme, dohodneme si stretnutie, prídeme, predvedieme prezentáciu s ochutnávkou, zaškolíme Vás personál a prevádzku kompletne vybavíme.
Čo z toho budem mať?
Rozšírený sortiment zvýši prestíž Vášho zariadenia a zároveň dôjde ku zvýšeniu tržieb a zisku.
Je tento produkt vhodný aj pre nás?
Produkty Giovanni sú vhodné pre všetky typy gastro prevádzok (bary, diskotéky, rýchle občerstvenia, reštaurácie, krčmy, lobby bary, atď.).
Zabezpečujete pravidelné zásobovanie ?
Máme pravidelné týždenné rozvozové linky podľa regiónov. Objednávky je možné vykonať cez e-shop, emailom alebo telefonicky.
Ako mrazíte produkty?
Produkty mrazíme tzv. „Šokové mrazene„. Keďže je pre nás dôležité, aby ste vedeli ako naše produkty pripravujeme pripravili sme na túto tému špeciálnu podstránku venovanú práve tejto téme.
Alebo nám zavolajte v pracovné dni medzi 8:00-17:00 na
a všetky otázky Vám zodpovie priamo majiteľ šéfkuchár Martin Kozel.
Alebo s nami začnite rovno spolupracovať!
Vyplniť formulár