Steak z kuracieho prsia sous vide
200 g
Složení: kuracie prsia, soľ, drvené korenie
Mäso je vákuovo balené a šokovo zamrazené. Ide o tepelne opracovaný výrobok.
Trvanlivosť je 1 rok od dátumu výroby. Skladujte pri viac ako -18 stupňoch.
Po rozmrazení spotrebujte do 7 dní. Rozmrazené už znova nezamrazujte.
Sous-vide (z francúzštiny, v preklade znamená „vo vákuu“) je kuchárska metóda, pri ktorej sa potraviny pripravujú vo vzduchotesnom umelohmotnom obale vo vodnom kúpeli s riadenou teplotou. Takto vákuované sa potraviny (mäso, ryby, zelenina alebo ovocie) pošírujú po rôzne dlhú dobu. Väčšinou ide o niekoľko hodín – niekedy až 72 – pri presne vypočítanej teplote, ktorá je nižšia ako bod varu. Najčastejšie pri teplote v rozmedzí 55–60 °C. Zámerom je zachovať prirodzenú chuť, šťavu a textúru kvalitné potraviny pri rovnomernom ohrievaní v presne teplotne kontrolovanom vodnom kúpeli. (Zdroj: wikipedia.com)
Ako môže vyzerať Váš steak?
Návod na prípravu
-
Rozmrazený steak môžete pripravovať ako v kontaktnom grile, na panvici alebo v pizza peci.
-
Mäso zľahka potrite olejom vložte na rozpálený gril/panvicu az oboch strán opečte.
-
Doba prípravy cca 5 min.
Máte záujem o celý sortiment?
Odoberajte celý náš sortiment a maximalizujte svoj biznis a získajte výhody:
- Nastavenie špeciálnych podmienok a vernostného programu
- Poradenstvo na prispôsobenie kuchyne a výdajných miest
- Možnosť odbornej konzultácie so špecialistom v gastro biznise
Získajte nielen kvalitný sortiment, ale aj spoľahlivého partnera do Vášho biznisu.
... nebo si vyberte z dalších kategorií našeho sortimentu