Steak z kuracieho prsia sous vide

Hmotnost Steak z kuracieho prsia sous vide

200 g

Složení: kuracie prsia, soľ, drvené korenie

Mäso je vákuovo balené a šokovo zamrazené. Ide o tepelne opracovaný výrobok.

Trvanlivosť je 1 rok od dátumu výroby. Skladujte pri viac ako -18 stupňoch.

Po rozmrazení spotrebujte do 7 dní. Rozmrazené už znova nezamrazujte.

Sous-vide (z francúzštiny, v preklade znamená „vo vákuu“) je kuchárska metóda, pri ktorej sa potraviny pripravujú vo vzduchotesnom umelohmotnom obale vo vodnom kúpeli s riadenou teplotou. Takto vákuované sa potraviny (mäso, ryby, zelenina alebo ovocie) pošírujú po rôzne dlhú dobu. Väčšinou ide o niekoľko hodín – niekedy až 72 – pri presne vypočítanej teplote, ktorá je nižšia ako bod varu. Najčastejšie pri teplote v rozmedzí 55–60 °C. Zámerom je zachovať prirodzenú chuť, šťavu a textúru kvalitné potraviny pri rovnomernom ohrievaní v presne teplotne kontrolovanom vodnom kúpeli. (Zdroj: wikipedia.com)

Přejít do Mäsa a grily

Ako môže vyzerať Váš steak?

Návod na prípravu

  1. Rozmrazený steak môžete pripravovať ako v kontaktnom grile, na panvici alebo v pizza peci.

  2. Mäso zľahka potrite olejom vložte na rozpálený gril/panvicu az oboch strán opečte.

  3. Doba prípravy cca 5 min.

Máte záujem o celý sortiment?

Odoberajte celý náš sortiment a maximalizujte svoj biznis a získajte výhody:

  • Nastavenie špeciálnych podmienok a vernostného programu
  • Poradenstvo na prispôsobenie kuchyne a výdajných miest
  • Možnosť odbornej konzultácie so špecialistom v gastro biznise

Získajte nielen kvalitný sortiment, ale aj spoľahlivého partnera do Vášho biznisu.

... nebo si vyberte z dalších kategorií našeho sortimentu